tirsdag 29. mars 2011

Jeg gir bort 2 vimpler til jenterom!


.

Siden jeg tok helt av med vimpel mekkingen min, fikk jeg to til overs! Den ene er 1 m i rosa tildastoffer, den andre er 1 1/2 m i rosa og lilla tilfastoffer :) Perfekt til jenterommet! Legg igjen en kommentar og skriv hvilken du vil ha, så trekker jeg to som får tilsendt i posten :)

.

11 kommentarer:

  1. Jeg vil gjerne være med : ) Har 3 jenter, så perfekt til en av de ; ) Likte begge to, så uansett- bare jeg vinner hihihi ; ) !!
    Linker hos meg!
    Klem Tove

    SvarSlett
  2. ih så fine de er, vil gerne have til 1 dreng:)

    SvarSlett
  3. Jeg blir gjerne med. Har ingen jenter selv, men har et tantebarn. Likte veldig begge to :)

    Ha en fin dag.

    SvarSlett
  4. Så flotte vimpler, vil gjerne være med i trekningen din. Om jeg skulle være så heldig å vinne, så var de like flotte begge to. Da bestemmer du;-))

    Ha en god dag videre

    Klemmer

    SvarSlett
  5. Jeg blir gjerne med, venter ei lita jente i mai så en slik vimpel hadde vært super over senga hennes ;-)
    Synes begge var fine jeg!

    Klem Karianne

    SvarSlett
  6. Gurimalla så fine. Jeg har vimlper til eldstejenta på snart 4 år, men nå skal vi i gang å lage rom til Sofie som fyller 1 år på førstkommende mandag - hadde vært en fin bursdagspresang(Begge to var veldig fine)

    Klem Bodil

    SvarSlett
  7. Kjempefine vimpler du har laget!! Jeg blir gjerne med i trekninga og den rosa passer nok best inn på det nye jenterommet til mine to små prinsesser :-)

    SvarSlett
  8. Jeg vil gjerne være med i trekningen. Har en venninne som har ønsket seg barn lenge som venter en liten jente (termin i morgen) og dette hadde vært en fin visittgave.
    Du er flink!

    SvarSlett
  9. Så snill du er! :)
    Jeg vil gjerne ha en av vimplene, kjempe fine er de! :) Tror den på 1 1/2 m passer best, men samme hvilken hvis jeg er så heldig å bli trukket ut.

    SvarSlett
  10. wooow=)=)
    Eg vil gjerne gjerne gjerne ha;) den lengste helst, men det er det samme:D Nydlige!!
    Krysser fingrene;)

    SvarSlett
  11. Hvis ikke det er for seint vil jeg gjerne være med i trekningen om en vimpel. Jeg har ei jente på 4 måneder og begge hadde passet superfint inn på rommet hennes.
    SØTT!!
    Klem fra Veronica

    SvarSlett